tirsdag 13. desember 2011

Babyvennlige elgkjøttkaker!

I og med at papegøya ikke vil bli matet lengre (hun er jo tross alt snart 8 mnd) så må jeg klø meg litt i hodet for å finne middagsmat som hun kan spise selv uten at det blir alt for mye søl.

I dag tester vi kjøttkaker!

Ca 800 gram fin elgkjøttdeig
en revet gulerot
en revet pastinakk
en halv finhakket løk
to ss hummus
ett egg
litt pepper

Alt røres/knas godt sammen.
Løk, gulerot, pastinakk, hummus og egg!


Jeg formet kjøttkakene litt avlange (som fiskepinner) for da er de enklere å holde for små babyhender. Stekte de til de var gjennomstekte og serverte med ovnsbakt søtpotet (og tomatsaus til de voksne).

Glemte såklart å ta bilde av det ferdige resultatet, men gooooodt ble det:)

Papegøya gnafset iallefall i seg en halv kjøttkake og litt søtpotet fornøyd som bare det så da kan man vel kalle det suksess!
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar