Det måtte jo selvsagt testes, for da kan jo papegøya få smake litt også (jeg er litt sånn nei-til-kunstige-stoffer-i-babyen-min-mamma....)
Lagde lefsene på fredag akkurat etter oppskriften og kjevlet ut, mens mannen stekte. Vi lagde en prøvelefse og seks skikkelige, restene av deigen la vi i kjøleskapet til lørdagen.
Fredag laga vi guacamole, salat og hadde litt resteelgkjøtt, ost, oliven, salsa og masse godsaker til. Det ble skikkelig nam, papegøya gnafsa i seg en kvart avocado og litt lefse i god mexikansk ånd!
Lørdag lagde jeg hummus av kokte kikerter, hvitløk, persille, olivenolje, spisskummen, sitronsaft og salt.
![]() |
bildet er hentet fra: www.nrk.no |
Jeg er litt sånn en dæsj av det og en splæsj av det når jeg lager mat, men kan tenke meg at det tilsvarer ca 5 dl kikerter (kanskje to bokser ferdigkokte)
2 fedd hvitløk
2 ss persille
en klype spisskummen og salt
olje/sitronsaft til passelig konsistens.
Moste alt sammen med stavmikseren. Vi stekte resten av tortillalefsene og spiste restene av guacamolen og salaten sammen med lefsene og hummusen! Namnam!

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar